VARMEPUMPER LUFT TIL LUFT

Norske vintre byr ofte på svært vekslende temperaturer, og særlig i overgangene mellom årstidene kan det være vanskelig å holde en jevn og behagelig innetemperatur. Løsningen er en varmepumpe, som automatisk tilpasser produksjonen av varme – ikke bare på de kaldeste dagene, men også når behovet er mindre. Dette sikrer full komfort med minimalt energiforbruk. Varme sommerdager kan også bli behageligere, fordi alle varmepumper kan brukes som aircondition.

Avansert rensing av luften. Vanlig inneluft inneholder store mengder partikler, for eksempel pollen, støv og bakterier. Vanlig lufting kan gjøre dette verre, og det er nettopp mengden av partikler som avgjør hvor sunt inneklimaet er. Alle våre varmepumper har effektive filtersystemer som fanger opp inntil 50 % av partiklene i luften. Dette gjør stor forskjell for pollenallergikere, og er grunnen til at de mest avanserte modeller er anbefalt av Norges Astma- og allergiforbund.

Reduserer strømforbruket til oppvarming med inntil 50 %.

Priser fra ca 18.000,- ferdig montert. Inntjeningstid fra  3 -5 år. 

For mer informasjon ta kontakt med oss.

Telefon: 63826019 eller på E-post: salg@romerike-energi.no

 

Les mer om våre varmepumper her:

 

DAIKIN

Daikin har gjennom årene opparbeidet seg et tilnærmet plettfritt rykte som kvalitetsprodukter med god ytelse og pen design.  Designmodellen Emura blir foretrukket av mange pga sitt fine design.


PANASONIC

Panasonic tilbyr et komplett utvalg av varmepumper spesielt tilpasset nordisk klima og bruksområder. Det gjør det enkelt å finne den beste løsningen nettopp for deg – fra veggmonterte systemer til gulvmodeller, fra split- til multisplitenheter. For øvrig fungerer Panasonics veggmonterte luftvarmepumper effektivt helt ned til -35 °C samtidig som de er miljøvennlige. Toppmodellen HZ har i årevis vært en publikumsfavoritt.


 

 

Våre leverandører på luft til luft varmepumper: