SERVICE AV VARMEPUMPER

Romerike Energi AS utfører service på merker vi er autoriserte forhandlere av.

Tegner du en serviceavtale er du sikker på at din varmepumpe fungerer optimalt når du trenger den som mest.

Romerike Energi tilbyr både serviceavtaler og ”engangsservice” til både firmaer og private kunder. Opplever du at din varmepumpe avgir for lite varme eller unormal støy fra inne- eller utedel, -kan det være på sin plass med en service. Vi tar service på de mest kjente merkene.

Vi anbefaler service hvert 2. eller 3. år avhengig av klima ute og inne. Den beste servicetiden er på vinteren når det er kaldt.

Ved inngåelse av en serviceavtale med Romerike Energi, vil du regelmessig bli fulgt opp av oss. En serviceavtale gjør at du hele tiden vil ha en trygg og sikker drift, samt at du får maksimalt ut av varmepumpen hele året. Det er mange eiere av varmepumper, som pr. idag ikke får maksimalt ut av varmepumpen pga mangel på service/vedlikehold, samt andre feil, som må ha en servicetekniker for å kunne avdekke. Videre vil en service kunne avdekke feil og mangler som dekkes av garantien på varmepumpen. Vi gir deg også veiledning på vedlikehold du kan utføre selv, -samt opplæring på bruk av fjernkontroll, og anbefalte innstillinger som er tilpasset ditt hjem.

Vi leverer også filter til alle typer varmepumper og ventilasjonsaggregater.

 

Pris service luft/luft varmepumper inkl.mva:  med serviceavtale 1750 kr, uten serviceavtale 1875 kr.
For mer informasjon ta kontakt med oss.

Telefon: 63 82 60 19 eller på E-post: post@romerike-energi.no